Дню Збройних Сил України присвячується...

6 грудня вся Україна вшановує та вітає зі святом представників своїх Збройних Сил. В нашій школі до цього знаменного дня пройшли святкові класні години, вікторини, конкурси, спортивні змагання. Дівчатка вітають зі святом хлопців - майбутніх захисників нашої держави. А наші журналісти потрапили на спортивні змагання, про які ми і хочемо вам розповісти.

5 грудня відбулися спортивні змагання, присвячені Дню Збройних Сил України, між хлопцями 4-В класу (класний керівник - Захарова Л.А.). Допомагав в організації змагань - вчитель фізичної культури - Глушко В.В. Змагалися за звання "Найсильнішого" дві команди: "Барселона" та "Кока-кола".

/Files/images/novini/DSCN5887.JPG

Дівчатка разом з класним керівником привітали всіх присутніх зі святом та розповіли про військові традиції наших предків. А учень Красніцький Л. влаштував для глядачів показовий виступ з карате.

/Files/images/novini/DSCN5879.JPG /Files/images/novini/DSCN5881.JPG

А потім хлопці почали змагатися у силі, вправності, витривалості та швидкості. Тут були і естафети, і стрибки в мішках, і хто далі кине м'яча, і перетягування канату.

/Files/images/novini/DSCN5894.JPG /Files/images/novini/DSCN5896.JPG

Команди постійно змагалися на рівних. І лише на останньому конкурсі (перетягування канату) перемогу виборола команда "Барселона". Хлопці отримали грамоти та шоколадні медалі!

/Files/images/novini/DSCN5900.JPG

А 6 грудня відбулися спортивні змагання"Веселі старти" вже між 3-А (класний керівник - Сидоренко О.Є.) та 3-Б (класний керівник - Жебровська А.О.) класами. Допомагала у проведенні свята - вчитель фізичної культури Мельникова С.В. Команди "Дітвора" (3-А) та "Силачі" (3-Б) були налаштовані на серйозну боротьбу.

/Files/images/novini/DSCN5904.JPG

Серйозною підтримкою для хлопців були дівчата: вони були і ведучими свята, і читали вірші, активно вболівали і, навіть, танцювали.

/Files/images/novini/DSCN5905.JPG

Команди-суперники змагалися в умінні: швидко, без падінь, пронести тенісний м'ячик на ракетці; стрибати на скакалці, в мішках; бігати по двоє зі спортивним обручем; хто найдалі стрибне; в перетягуванні канату; відповідати на питання вікторини.

/Files/images/novini/DSCN5917.JPG /Files/images/novini/DSCN5927.JPG /Files/images/novini/DSCN5932.JPG

У чесній та захоплюючій грі перемогла команда "Дітвора" (3-А)! Хлопці отримали за перемогу кубок та грамоту, а їх суперники - грамоту за ІІ місце.

/Files/images/novini/DSCN5937.JPG

І на завершення свята - загальне фото на пам'ять про чудове свято спорту, краси, сили та кмітливості!

/Files/images/novini/DSCN5940.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 11

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.