Свято Миколая

Сьогодні до найменших школярів (учнів початкової школи) завітали чудесні гості: Святий Миколай разом зі своїми помічниками - Янголятками та дітьми, які йому показали дорогу до нашої школи. Вони заходили до кожного класу (їх у нас - 11!) та вітали дітей і вчителів зі святом. Миколай щедро роздавав дітям подарунки, а учень 6-Б класу - Сторожук В. виконував святкову пісню "Ой, хто Миколая любить". У виставі також з'явився непроханий гість - Чортик. Але він не зміг завадити добрим справам Святого Миколая. Врешті-решт Чортика прогнав своєю мітлою Вітер. А діткам дуже сподобалося свято, вони були задоволені, що саме до них завітав Миколай і дуже раділи подарункам від нього!

/Files/images/novini/IMG-2c8b2dea65698ec1767d4d9189ae8c5b-V.jpg /Files/images/novini/Миколай 2 (1).jpg

А близько 11.00 Святий Миколай зі своїми помічниками вирушили до реабілітаційного центру для дітей-інвалідів, що знаходиться поблизу нашої школи. Хворі дітки з нетерпінням чекали на Миколая! Їм так сподобалися наші артисти, що вони не хотіли їх відпускати. Адже учні школи створили для них справжнє диво - відтворили казку про доброго і щедрого святого Миколая.

/Files/images/novini/DSCN5981.JPG /Files/images/novini/DSCN5985.JPG /Files/images/novini/DSCN5988.JPG /Files/images/novini/DSCN5987.JPG

Гарний настрій, добро, любов, щедрість, милосердя, солодощі, подарунки - все це свято Миколая! Тепер малюки будуть чекати наступного року, щоб порадувати Святого Миколая своїми успіхами, щирістю та слухняністю! Щиро віримо, що всі мрії у них здійсняться!

Кiлькiсть переглядiв: 3

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.