Новорічне казкове диво

26 грудня в актовій залі школи трапилося новорічне казкове диво. Адже саме цього дня наші п'ятикласники готувалися до свого акторського дебюту - інсценізації казки. А зустріли на святі молодших школярів герої мультфільму "Хранителі снів" - Бабайка, Морозний Джек, а також новорічні персонажі - Дід Мороз та Снігуронька. Ці герої завітали до наших юних акторів, щоб до того ж провести з ними новорічний квест, який підготувала педагог-організатор Токар Г.В.

/Files/images/novini/DSCN5993.JPG /Files/images/novini/DSCN5994.JPG

Першими свою казку "Дюймовочка" показували на сцені учні 5-А класу (класний керівник - Пархоменко О.С.). Юні актори цікаво представили казку із запальними танцями, яскравими костюмами, декораціями.

/Files/images/novini/DSCN6002.JPG /Files/images/novini/DSCN6004.JPG /Files/images/novini/DSCN6011.JPG /Files/images/novini/DSCN6015.JPG

Після казки Снігуронька з іншими героями провели з п'ятикласниками гру "Хрестики-нулики".

/Files/images/novini/DSCN6018.JPG

Далі виступали учні 5-Б класу (класний керівник - Липа О.А.), які представили музичну казку "Царівна Несміяна". Глядачі відразу потрапили до королівського палацу, де цар та царівна Несміяна приймали гостей з різних країн, які намагалися розсмішити Несміяну. Зі сцени звучали чудові пісні, актори танцювали та грали на музичних інструментах.

/Files/images/novini/DSCN6027.JPG /Files/images/novini/DSCN6034.JPG /Files/images/novini/DSCN6036.JPG /Files/images/novini/DSCN6045.JPG /Files/images/novini/DSCN6050.JPG /Files/images/novini/DSCN6053.JPG

Після прекрасної інсценізації герої мультфільму знову запросили юних акторів до гри. Цього разу потрібно було відгадати слово та правильно його скласти із запропонованих букв.

/Files/images/novini/DSCN6055.JPG /Files/images/novini/DSCN6056.JPG

Гра додала нашим учасникам енергії та настрою. Тож на сцену зі своїми казками вийшли учні 5-В класу (класний керівник - Лівінська О.С.). Вони підготували аж дві казки на новий лад - "Рукавичка" та "Колобок".

/Files/images/novini/DSCN6064.JPG /Files/images/novini/DSCN6069.JPG

Але на цьому свято не завершилося. Дід Мороз, Снігуронька і герої "Хранителів снів" ще проводили з дітьми ігри, всі разом танцювали, співали. Всім було весело та цікаво! Новорічне казкове диво здійснилося!

/Files/images/novini/DSCN6066.JPG /Files/images/novini/DSCN6070.JPG

А ми хочемо побажати всім нашим учням та їх родинам щастя у Новому році! Успіхів, миру та злагоди!

Кiлькiсть переглядiв: 3

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.